Afgelopen donderdag togen zo’n 50 adviseurs naar de Tweede Kamer. Worden het er woensdag meer? CFD en Vereniging ‘Geen PE (Plus) examens meer’ roepen adviseurs op vooral te komen. De vereniging, aldus initiatiefnemer Michiel Zoet (foto), telt inmiddels ruim 730 leden.

datum, 8 juni 2015

Zoet in de nieuwsbrief van de vereniging: “Doordat het debat over de PGB ernstig uitliep is te elfder ure ons debat afgelast en verdaagd naar woensdagochtend 10 juni om 10.15 uur. Wij willen u dan ook wederom verzoeken om in grote getale weer naar Den Haag af te reizen om acte de présence te geven. Hoe meer er aanwezig zullen, hoe meer naar ons geluisterd zal gaan worden.

Overigen heeft Aukje de Vries van de VVD ons wel de gelegenheid gegeven om met haar persoonlijk te spreken. (…) Zij was danig onder de indruk van de hoeveelheid collega’s die uit alle windstreken van Nederland naar de Tweede Kamer waren gekomen.”

Ook CFD doet nogmaals een oproep “om het plenaire debat a.s. woensdagmorgen bij te komen wonen. Afgelopen donderdagavond hebben vele collegae, uit het hele land, hieraan gehoor gegeven. Helaas werd het debat verdaagd. Om de Kamerleden nogmaals onze grote betrokkenheid te tonen en te laten zien dat wij als beroepsgroep solidair kunnen zijn, vragen wij u om ook a.s. woensdag aanwezig te zijn”.

Bron: VVPOnline